Evenimente
Al 23-lea Congres Balcanic de Stomatologie BaSS 2018

13.03.2018

În perioada 10-12 mai 2018 se va desfășura la Iași, în incinta Palas Congres Hall, Congresul Balcanic de Stomatologie BaSS 2018 (Balkan Stomatological Society). Pentru a patra oară, România este organizator și gazdă a acestui eveniment internațional de prestigiu în medicina dentară, la care vor veni peste 1.000 de participanți.

Aceasta manifestare se distinge prin caracterul interdisciplinar, prin numărul impresionant de participanți dar și prin multitudinea de țări reprezentate: Albania, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Cipru, Macedonia, Grecia, Muntenegru, Serbia, Turcia și România (țări BaSS) dar și din Coreea de Sud, Franța, Germania, Italia, Republica Moldova.

 Această întâlnire va oferi practicanților din întreaga lume o oportunitate ideală de a continua educația medicală continuă, de a afla despre progresele recente, viitoarele evoluții și posibilitățile de cercetare potențiale și de a face schimb de idei și experiențe științifice din domeniu stomatologic.

Cel de-al 23-lea Congres BaSS promite să fie un punct culminant pentru comunitatea multidisciplinară care formează inima și sufletul medicinii dentare. Vor fi prezentate prelegeri plenare în acest domeniu de interes, diferiți invitații vor aborda stadiul actual al tehnicii și noile evoluții în domeniile clinice și preclinice, acoperind o gamă largă de subiecte. Simpozionul multidisciplinar organizat de-a lungul întâlnirii va reflecta cu adevărat misiunea lui BaSS de a interacționa cu alte organizații europene și globale, cu scopul de a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pacienților.