Evenimente
Congresul Naţional cu participare Internaţională al Asociaţiei Medicilor Stomatologi din Republica Moldova, editia a XIX-a.

01.09.2018

A devenit tradiție ca odată la 2 ani să fie marcat Congresul National cu participare Internațională al Asociației Medicilor Stomatologi din Republica Moldova. Pe parcursul acestui eveniment științific de amploare, vor avea loc conferințe, comunicări orale, work-shop-uri, cursuri hands-on, precum și o expoziție de aparatură și materiale stomatologice.


EVENIMENT ORGANIZAT CU SUPORTUL FEDERAȚIE DENTARE INTERNAȚIONALE.

Evenimentul va avea printre lectorii, invitați de marcă atât din țară, cât și din străinătate, personalități din domeniul medicinei dentare care vor susține teme de larg interes, utile medicului stomatolog în practica de zi cu zi, teme ce vor contribui la creșterea prestigiului profesional, precum și la schimbul de opinii benefice tuturor participanților.

Agenda științifică v-a include diverse probleme actuale ale stomatologiei: Profilaxie, endodonţie, parodontologie, reabilitare estetică, protetică dentară, ortodonție, chirurgie orală și maxilo-facială, implantologie, și altele.

Rezumatele lucrărilor științifice vor fi publicate într-o ediție specială a revistei “Medicina Stomatologică”.

Evenimentul va avea loc în perioada 1-2 noiembrie 2018, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam 77, Chișinău.

Pentru înregistrări vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 069779993, sau la adresa electronică asrm_md@yahoo.com.

Pentru descarcarea programului, vă rugăm să accesați următorul link Program congres.